Bij de Meijvink kun je tennisles volgen. Dit gebeurt doorgaans 50 minuten per week en in een groepje van 4 personen bij de senioren en bij de junioren zijn de groepjes maximaal 8 personen

Opgeven voor zomerlessen 2020

We starten begin april met de zomerlessen van 50 minuten. Er worden dan tussen de 15 en 20 lessen gegeven. Het aantal lessen is afhankelijk van de weersomstandigheden en op welke dag je les krijgt.

We hebben  4 dagen de mogelijkheid om tennisles te volgen,maar dan moet er op die dag wel een blok van minimaal 3 uur les gegeven kunnen worden om het door te laten gaan.Op vrijdagen kunnen de aantal dagen dat er les gegeven word,minder zijn ivm clubactiviteiten en of competitie
Geef daarom zoveel mogelijk voorkeuren door om de meeste kans te hebben dat je in een geschikt groepje komt en dat er op een van jou voorkeur dagen ook les gegeven wordt.

Jeugdlid

Als junior betaal je 6 euro per les, onafhankelijk van het aantal kinderen per groep. Als er les wordt gegeven en je bent niet aanwezig, dan geldt dit als een gegeven les.

Seniorlid

Een senior betaalt 11 euro per les. Als er les wordt gegeven en je bent niet aanwezig, dan geldt dit als een gegeven les.

Wil je meer informatie voor je je inschrijft voor tennisles? Bel of mail dan met Ton Berkers, berkersaarts@peelwerker.nl, 06-27418207.

Je moet je wel aan het lesreglement houden, dus lees dat even goed door.

Er wordt achteraf geïncasseerd afhankelijk van het aantal gegeven lessen. Ben je niet aanwezig geweest en is er toch lesgegeven? Dat geldt dit als gegeven les. Mocht je het niet eens zijn met de afschrijving, dan heb je een maand de tijd om je bank de opdracht te geven het bedrag terug te boeken.

<inschrijven zomerlessen>

Lesreglement TV De Meijvink

<indeling zomerles>