Tennisvereniging de Meijvink is een sterke, gezonde en vooral gezellige vereniging. Onze betrokken leden zetten zich met hart en ziel in om wedstrijden te spelen in competitie- of toernooiverband. Je kunt bij ons ook tennisles volgen of jeu de boules spelen.

Onze club bestaat uit ±250 actieve tennisleden, ±20 ondersteunende leden en ±30 jeu de boulers. Een greep uit de activiteiten die je bij ons kunt ondernemen: meedoen aan enkel- of dubbelspelen, het Heuze Open Toernooi, het Groot Someren Toernooi, een gezellig bezoekje aan onze kantine, etc. Elke woensdagavond hebben we instuif.

Goed uitgerust

TV de Meijvink is officieel opgericht in november 1993. Samen hebben we een mooie accommodatie gerealiseerd. De 4 verlichte kunstgrasbanen, de tennismuur en de jeu de Boules banen zorgen dat er altijd wel iets te doen is. Omkleden kan gewoon in het clubgebouw, uitpuffen in onze prachtige en gezellige kantine. Of op ons groot overdekt terras.

Extra’s

Jong en oud kan terecht bij TV de Meijvink. Je kunt bij ons tennisbanen en/of jeu de boules banen huren. Voor de allerkleinsten hebben we een klimrek met glijbaan.

Kortom: zoek je ballen bij elkaar en ga als een raket naar Tennisvereniging de Meijvink! Heb je vragen, bel of mail dan met het bestuur.

 

Lees hoe je lid wordt >

Schrijf je in voor tennisles >

Lees over onze geschiedenis >